THEORIE HALEN

THEORIE HALEN, EEN BELANGRIJKE STAP VOOR JOUW RIJBEWIJS!

De basis voor goed kunnen autorijden bestaat natuurlijk ook uit een perfecte kennis over de betekenis van alle verkeersborden,  over voorrangsregels, over wet- en regelgeving voor het veilig deelnemen in het verkeer… kortom jouw theorie!

Het is belangrijk om snel te starten met het behalen van je theoriecertificaat, want zonder het theoriecertificaat mag je geen praktijkexamen doen! Je kan al theorie-examen doen als je 16 jaar bent!

Moet je dan ook wachten met het nemen van rijlessen? Gelukkig niet! Je hoef  niet te wachten met het nemen van rijlessen, pas bij het aanvragen van je praktijkexamen moet het theoriecertificaat behaald zijn. Natuurlijk is het handig als je al je theorie hebt gehaald; je beheerst dan namelijk al alle kennis over de verkeersborden, de regels en wetten én je hebt al geleerd om gevaren te herkennen. Met deze kennis op zak is het een stuk eenvoudiger autorijden!

Je kunt bij rijschool LEMAX op twee verschillende manieren leren voor jouw theorie. We bieden zowel online studeren als klassikale lessen aan.

I – THEORIE; ONLINE STUDEREN VOOR JE THEORIE

De onlinemethode kun je kopen via onze webshop. Je hebt al een speed theorie cursus voor onder de € 50,- inclusief theorieboek.

Het fijne van online studeren is dat je zelf je studietempo bepaalt en je kunt waar en wanneer je maar wilt inloggen en oefenen!

Het werkt heel eenvoudig:

  • Gan naar de webshop op onze website.
  • In 14 overzichtelijke hoofdstukken (High speed theorie) leer je stapsgewijs alles wat je moet weten om op theorie-examen te kunnen
  • Oefenen en leren, wanneer en waar jij maar wil, inclusief examentraining.
  • Je kunt altijd extra oefenexamen bij kopen voor minder dan € 15,-

II – KLASSIKAAL THEORIE LEREN;

Natuurlijk is het ook mogelijk om klassikaal theorielessen te volgen, rijschool LEMAX biedt dit zelf niet aan maar we werken wel samen met een paar goede en betrouwbare partners.

Theorie partners van rijschool LEMAX:

  • nutheorie.nl; een eendaagse cursus waarna je diezelfde dag al op examen gaat! kijk voor meer informatie op www.nutheorie.nl
  • 123-theorie.nl; een eendaagse cursus waarna je diezelfde dag al op examen gaat! kijk voor meer informatie op www.123-theorie.nl
  • Beide partners zijn gespecialiseerd in ééndaagse cursussen en brengen je aan de hand van duidelijke instructies, handige ezelsbruggetjes en waardevolle tips alle theoretische kennis bij, die je nodig hebt om beslagen ten ijs op examen te gaan!