Rijschool Lemax Almere en 't Gooi

Rijschool

Lemax

Autorijschool in Almere en ’t Gooi

Bij rijschool LEMAX willen wij open en eerlijk instructie geven in een positieve leeromgeving, omdat leren rijden met inzicht belangrijk is.

Maak het halen van je rijbewijs nu nog makkelijker met de RijbewijsApp download het snel.

rijschool Lemax

Waarom kies je voor ons?

Een goede samenwerking is de basis voor succes. Wij willen open en eerlijk instructie geven in een positieve leeromgeving. Leren rijden met inzicht , waakzaamheid, respect en verantwoordelijkheid. Je vorderingen en afspraken bijhouden in een vernieuwende rijbewijs App op je smartphone.

Goede Samenwerking

Vakkundig

Sociaal Rijgedrag

Vertrouwen

Positief

Inzicht En Effectief Rijden

Hoe werkt het?

Meld je aan via het contactformulier en plan je eerste rijles. Na je proefles maken we een persoonlijk plan en een schatting voor het aantal rijlessen wat je nodig hebt om succesvol je rijbewijs te halen. We werken hiervoor met RIS (rijopleiding in stappen). Dit is een lesprogramma waarmee we de lessen op een praktische manier indelen en gelijk wat theoretische kennis behandelen. Zo kunnen we het plan goed afstemmen op jouw persoonlijke vaardigheden en belangrijke leerpunten en leer je meteen de theorie toepassen in de auto. Ook staat hier allerlei extra informatie in die je nodig hebt tijdens het autorijden.

Ben jij al klaar voor je eerste rijles? Schrijf je dan snel in!

Geslaagden bij rijschool Lemax

Eric Veenhuis uw rij-instructeur

Ik ben Eric Veenhuis uw rij-instructeur van rijschool LEMAX. Het opleiden zit mij in het bloed, met veel ervaring bij mijn oude werk als opleider in de zorgsector en in jeugdvoetbal.

Ik ben een rij-instructeur die rustig lesgeeft in de auto en al heel wat jaren ervaring heeft op de weg. De les wordt goed voorbereid en de leerling weet elke les wat hem/haar te wachten staat.

rij-instructeur Eric

Contactformulier

Contactgegevens

Rijschool Lemax

David Verloopstraat 70
1318 BL Almere

Telefoonnummer

Kamer van Koophandel

KvK: 73509450
Open chat
Wil je beginnen met rijlessen?
Welkom bij Rijschool Lemax?
Stel gerust een vraag.